PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Erasmus+ programban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók illetve munkatársak kiegészítő pénzügyi támogatására

A Tempus Közalapítvány a felsőoktatási intézményekkel együttműködésben kiegészítő támogatásra vonatkozó pályázatot hirdet meg azon fogyatékossággal élő és/vagy tartósan beteg hallgatók és felsőoktatási munkatársak részére, akik Erasmus+ mobilitási támogatást nyertek el a 2022/2023-as vagy 2023/2024-es tanévre. A támogatás célja egyenlő esélyt nyújtani a felsőoktatás területén is az egészségügyi akadályokkal küzdő kiutazók számára.

 

A beküldött pályázatokat kizárólag az erasmus.kieg@bme.hu címre elküldve tudjuk elfogadni! A más e-mail címre érkezett üzeneteket a pályázat elbírálásakor nem tudjuk figyelembe venni!

E-mail cím: erasmus.kieg@bme.hu

 

Következő beadási határidő: 2023. október 20. 23:59

 

FONTOS: Azok a hallgatók, akik 2023-2024-es tanév tavaszi félévében mennek mobilitásra és már beküldték a pályázatukat, nem kell még egyszer beküldjék!

 

Az előző határidőre beérkezett, de tavasszal kiutazó hallgatók esetében a döntést az októberi határidőre beérkező pályázatokkal együtt fogják meghozni, így várhatóan november második felében lesz eredményhirdetés.

 

Köszönjük a türelmet és sikeres pályázást kívánunk!

 

Pályázati felhívás

Adatkezelési tájékoztató

Pályázati sablon

 

 

https://erasmusplusz.hu/erasmus_kiegeszito_tamogatasok_hallgatoknak/fogy...