CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén tematikus hálózatok keretében együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2024/2025-ös tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintjük a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit. A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában.

Időpont: 2023. november 16. 13.00-16.00 (szünettel és konzultációval)

Helyszín: Online, Zoom

hálózati pályázatok beadási határideje: a pályázatokat 2024. január 15. 23:59 óráig kell benyújtani a Központi CEEPUS Iroda honlapján: www.ceepus.info.

A CEEPUS programról bővebben a www.ceepus.hu oldalon található információ.

Kiket várunk a rendezvényre?

A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat (multilaterális tematikus együttműködés) beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők).

Örömmel várjuk az előzetes témafelvetéseket, kérdéseket anonim módon ezen a linken, hogy minél inkább a résztvevők igényére tudjuk szabni a programot.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A Zoom felület linkjét és a programot a regisztrált résztvevőknek küldjük majd meg.

Regisztráció: CEEPUS információs és pályázatíró webinárium - Rendezvények - Tempus Közalapítvány (tka.hu)

Regisztrációs határidő: 2023. november 14. éjfél

További információk: CEEPUS Magyyarországi Iroda: Kamocsa Gábor csoportvezető, Felsőoktatási együttműködések csoport, Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága, E-mail: ceepus@tpf.hu, gabor.kamocsa@tpf.hu, Telefon: 237-1300/240 mellék.