KORONAVÍRUS RÉSZKÉPZÉS ELJÁRÁS

2020.05.01.

 

Útmutató lépésről lépésre az egészségügyi veszélyhelyzet időtartamára nemzetközi mobilitási programokban részt vevő hallgatóknak!

 

Tisztelt Hallgató!

Az egészségügyi veszélyhelyzet időtartamára készítettük el az alábbi útmutatást a nemzetközi mobilitási programokban részt vevő hazai hallgatóknak. Mivel mindenki helyzete más, a körülmények is változnak. Kérjük, kövesse az alábbiakban leírtakat, hogy tisztában legyen a lehetséges lépésekkel és megoldásokkal!

A hazatért hallgatók esetében arra az időszakra, amikor már itthon tartózkodnak, nem jár ösztöndíj, csak a kint töltött időszakra. Ez akkor is igaz, ha itthonról online folytatni tudják tanulmányaikat és sikeresen teljesítik a tárgyaikat.  A kint töltött időszakot a külföldi egyetemtől kapott időtartam- és tanulmányi/teljesítés igazolással tudják igazolni.

 

Magyar felsőoktatási intézmény hallgatója vagyok, mobilitási (ERASMUS) ösztöndíjat kaptam.

 

 


2020.04.16

 

MI LESZ AZ ÖSZTÖNDÍJAMMAL? - TUDNIVALÓK A NEMZETKÖZI PROGRAMOKBAN RÉSZT VEVŐ HALLGATÓK SZÁMÁRA

 


2020.03.27. 

 

FONTOS:

Egyre több országban lépnek életbe utazási korlátozások, nehézkes lehet a Magyarországra jutás, ezért a külföldi képviseletek kérik, hogy az országukban tartózkodó hallgatók, akik még nem regisztráltak konzuli védelemre, úgy ezt mihamarabb tegyék meg.
Ezt ezen a linken keresztül tehetik: